Hotellit

Halvimmat hotellit ovat hinnoiltaan noin 50 SGD ja sijaitsevat Geylang:n aluella, lähellä Aljunied MRT-asemaa, joka on Singaporen punaisten lyhtyjen aluetta. Tämä punaisten lyhtyjen alue on melko laaja, muttei mitenkään vaarallinen, vaikkakin vanhahtava ja hieman epämiellyttävä alue se on. Geylangin alueella hotellit kuitenkin ovat noin kaksi kertaa halvempia, kuin muilla alueilla halvimmillaan. Lapsiperheille aluetta ei ehkä voi suositella, mutta muille budjettihotellia haluaville tämä voi olla sopiva vaihtoehto. Alue on kuitenkin hyvin lähellä keskustaa, joten joka paikkaan on helppoa matkustaa päivisin. Budjettihotellien taso on välttävä ja hyvin samanlainen kaikissa budjettihotelleissa, joten ehkä tärkein valintakriteeri on paikan läheisyys MRT-asemaan.

Hotellit muualla kuin Geylang:n alueella maksavat yleensä vähintään lähemmäs 100 SGD yöltä. Tämän hintaisia hotelleja on eri puolella keskustan ympäristöä.

Luksushotellit Singaporessa ovat kalliita alkaen noin 500 SGD:stä aina ylöspäin. Singaporen ehkäpä kuuluisin hotelli on pilareiden päälle nostetun laivan muotoinen Marina Bay Sands, jonka uima-altaalta avautuu näköala suoraan Singaporen keskustaan. Tästä hotellista huoneen saa alkaen lähes 500 SGD:n hintaan.
marina_bay_sands_hotelli